1300
Delight Inc
Az esztergomi zenekar repertoárja főként saját funky, pop-rock és jazz számokból áll, de játszanak feldolgozásokat például Caro Emerald, Lenny Kravitz, Robin Schulz előadóktól.
1500
A Láma Dalai
A zenekar stílusa sokrétű - sok műfaj, előadó hatott a tagokra - a fő irányvonal reggae és ska alapokon nyugszik, amelyet némi rockkal, jazzel és egyéb stílusokkal fűszereznek. Koncertjeiken saját számokat és feldolgozásokat egyaránt játszanak.
1630
Meztelen Diplomaták
A Meztelen Diplomaták zenéje, akárcsak a nevük is mutatja, maga az ellentétek harmóniája, olyan, mint egy képzeletbeli diplomata, aki véletlenül öltöny nélkül, meztelenül indul el a tárgyalásra. Egyszerre könnyed és könnyeden komoly.
1830
Koalabell
A Koalabell vidékre a Cseh Tamás Program által juthatott el előzenekarként. Az első klipjük április végén készült el a Heaven’s Everywhere című számukhoz, ezt a dalt több rádió is játszotta már. A 2016-os ÉTER Plusz egyik nyereményeként felléphettek a Szigeten is. Idén tavasszal megjelent első lemezük 42 címmel.
2100
Sub Bass Monster
Monster of Ceremony, azaz MC, valamint zeneszerző és szövegíró egyszóval Polihisztor vagy Zenebohóc, egyenlőre még nem tisztázott - így jellemzi magát Sub Bass Monster a közösségi oldalán. Ami biztos, hogy felejthetetlen koncerttel készül Esztergomba. Nők lesznek, reméljük, hogy sírás nem, négy ütemre kiabáljuk majd a csodaszarvasról szóló regét!