1230
Blues and Roll
A csolnoki zenekar repertoárján szerepel például Jimi Hendrix, Led Zeppelin, Eric Clapton, The Doors és az AC/DC, de emellett saját szerzeményeket is játszanak koncertjeiken.
1500
Kései Kitérő
A Kései Kitérő rock ‘n rollt játszik alternatív stílusú szöveggel. Eddig koncerteztek, majd úgy döntöttek, hogy rögzítik első nagylemezüket, ami idén ősszel debütált. Ezt egy 13 állomásos őszi turnén mutatják be az ország különböző pontjain, köztük a Borhídon.
1630
Twentees
Amikor zenélni kezdtek, az volt számukra a közös nevező, hogy popos, fülbemászó gitárzenéjükben a magyar szövegeket egyedülálló módon ötvözzék az angolszász zenei hatásokkal. Közérthető, slágeres, fiatalos dalaikban egyaránt megjelenik a popzene és a garázsbandák hatása is.
1830
Zion Refresh
A Zion Refresh hét tagú hip-hop alapú formáció. A produkció élőben a zenészeikkel kiegészülve gitár, basszusgitár, trombita, harsona, dob és samplerek kíséretében szólal meg. Fő célkitűzésük, hogy a Magyarország popkultúráját meghatározó zenekarai mellé felzárkózzanak, és meghódítsák a rádiók lejátszási listáit.
2100
Punnany Massif
Aki volt már Punnany koncerten tudja, hogy élőben sem mindennapi élményt nyújt a csapat. A hiphop alapokat élő hangszerekkel is megbolondítják, a hegedű és a nagybőgő ugyanúgy alapkellék, mint a lemezjátszó vagy a billentyű. Lehet majd élvezni, partizánkodni, mosolyogni, szombaton övék lesz az utolsó tánc!