1400
Delight Inc.
A Delight Inc. egy 5 fős formáció, 2014-től koncertezik a mostani felállásban. Saját számok és más híres előadók slágerei szerepelnek a repertoárjukon. A zenekarnak idén májusban jelent meg az első kis lemeze, amelyen 5 szám hallható.
1600
Animal Cannibals
Az Animal Cannibals az egyik legnagyobb hatású magyar rap/hip-hop csapat, a stílus egyik magyarországi előfutáraiként is szokták őket nevezni. Alapvetően a könnyedebb formákat preferálják, így a viccesebb, de mégis mondanivalóval bíró szövegeik szélesebb közönséghez is el tudnak jutni. A kannibálok népszerűsége máig töretlen.
1800
Patikadomb
Lendületes és ötletes, kompromisszumot nem ismerő ritmusviláguk, az igényes elektronika hangszíneivel kiegészülve igazi csemegével szolgál mindazok számára, akik valami frissre, újra vágynak mai „retrósodó” zenei világunkban. Ennek a fajta eklektikus pop–rock műfajnak meglehetősen nagy keletje van manapság, de csak akkor működik igazán egy–egy adott lemez, ha valami különleges, egyedi hangkép, avagy mondanivaló jellemzi az adott produkciót. Patikadomb-éknál a hangzásvilágra és a szövegvilágra is jellemző ez az egyedi látásmód.
2000
Follow The Flow
Nem tudja senki, hogy honnan jöttem, hogy hányszor volt sötét az ég fölöttem – ezt a refrént is hangosan énekelheti majd a közönség a Borhídon! A fiúknak, úgy tűnik, bevált, hogy követik az áramlatot, a 2018-as Petőfi Zenei Díjon az Év felfedezettje kategóriában jelölték a csapatot. A banda üde színfolt a magyar könnyűzenei palettán.