1400
Hold utca
A Hold utca egy magyar nyelvű, szövegközpontú, dallamos zenét játszó alterzenekar. Az együttes legújabb dalait is hozza a fesztiválra, az Óriások vagyunk című nagylemeze 2018. júniusában jelent meg.
1600
Before The Last
Jelenleg heten tartoznak a Before The Last kötelékébe. Megalakulásuk után nem sokkal országszerte adtak koncerteket és játszottak fesztiválokon is. Dalaik nagyrészt a pop-rock és a ska stílusába sorolhatók, de természetesen a lírikusabb stílusok vonalát is szívesen viszik színpadra.
1900
Koalabell
Érzelmi hullámvasúton száguldó brit rock - ez a Koalabell. Dallamos, könnyen magával ragadó, áhítatba emelő énektémák és érzelmi hullámvasúton száguldó zene jellemzi az együttest. A zenekar minden tagja saját történetét meséli el a dalokon keresztül. Idén nyáron jelent meg legújabb klipjük, Koktél címmel.
2100
Wellhello
A Wellhello kollektíva a hip-hop előadó Fluor és a producer-énekes-dalszerző Diaz közös produkciója, mely elképesztő gyorsasággal vált hazánk egyik top zenekarává. A sikerek és nézettségek önmagukért beszélnek, nincs, aki ne ismerné valamelyik időtlen sikerdalukat, mint pl.: Rakpart, Apuveddmeg, Sokszor volt már így, Emlékszem, Sopronban. Az elnöki kettős rövid idő alatt írta be magát a hazai popzene történelemkönyvébe.