1500
Udvarias Idegenek
Az Udvarias Idegenek egy budapesti zenekar, amelynek zenéi leginkább az alternatív rock műfajba sorolhatók, de dalaik különbözősége miatt nehéz rájuk címkéket aggatni. Dalszövegeikre, azok mondanivalójára legalább akkora hangsúlyt fektetnek, mint magára a zenére.
1630
Fák Alatt Zenekar
Van ez a műfaj, amit úgy hívnak: magyar alter. Na, a Fák Alatt Zenekar pontosan ezt a stílust önti új formába: az izgalmasabb hangzás érdekében a kvartett a klasszikus rockos felállást hegedűssel bolondítja.
1830
Zaporozsec
A rockzenekar dalaival tehetségkutató fesztiválokon kezdte gyűjteni hallgatóságát, majd az MR2 hullámait is megnyerte magának, az Azon az éjszakán három egymást követő héten vezette a Petőfi TOP listáját. A saját szerzeményekből összeállított műsort a kedvenc feldolgozás dalaikkal dobják fel, ettől olyan sokszínűek és pörgősek a koncertjeik.
2100
Ocho Macho
Jó nekem, El Mundo Fantastico, Pancho, Képzeld el Másképp, Maskaray - ismerős dalcímek, amelyek mára már bejárták országunk minden részét. Az Ocho Macho zenei stílusában a reggae, a ska, a punk és a latin zene találkozik. A zenekar hitvallása: élő zenét és koncerteket mindenkinek!