Borhíd Fesztivál és Borünnep

Idén is felejthetetlen élmények, több mint 20 borász kiállító, több mint 100 féle bor, koncertek, kísérőprogramok és fotókiállítás várja a Borhíd Fesztivál és Borünnep vendégeit október 7. és 9. között Esztergomban a Mindszenty téren, a Kossuth hídon, az Erzsébet parkban és a Kis-Duna sétányon.

 A hagyományőrző szüreti mulatságokkal szemben a Borhíd minden ízében “fiatal”. A korosztály körében népszerű előadókat igyekszik összekapcsolni a második generációs borászokkal is, törekedve arra, hogy a minőségi borfogyasztás a fiatal és közép korosztály körében is egyre népszerűbbé váljon. Az elmúlt évek sikereit felülmúlva, idén több mint 20 borászat mutatja be kiváló nedűit az ország különböző részeiről. A feltörekvő manufaktúrák mellett nemcsak a szakma környékbeli képviselői (Neszmély, Etyek) mutatkoznak be, de a távolabbi területek (Villány, Szekszárd, Badacsony, Tokaj, Balaton-felvidék, Eger, Csongrád) borait is megkóstolhatják a fesztiválra látogatók.

A bor mellé a hangulatról többek között Bagossy Brothers, Iri Maffia, Balkán Fanatik, Magashegyi Underground, Belga, Fish! és a 30Y is gondoskodik.
Az idei évben az Erzsébet parkban a gyermekek kedvét egy óriási vidámparkkal, a felnőttek hangulatát a STIHL TIMBERSPORTS® Series -nek köszönhetően egy igazán kivételes extrém sport bemutatóval fokozzuk.
A Kis-Duna sétányon a vásári forgatagban Majtényi Kinga BorTárs fotókiállítását nézhetik meg a fesztivál látogatói. A fotók a rendezvény utolsó napján kerülnek árverésre és a befolyt összeget a Vasary Kolos Kórháznak ajánlja fel a művésznő, ezzel példát mutatva a fiataloknak. A kiállítás célja, hogy megmutassa a női szépséget a borral karöltve, hiszen a bor társaságában mindig jól érezzük magunkat. 
Mindezek mellett a Kis-Duna sétány gondoskodik a kísérő falatokról, őszi ízekről és a szemet is kényeztető kézműves termékekről.

Ingyenes rendezvényünk ismét felejthetetlen élményt nyújt majd a fesztivál látogatóinak!

Borhíd Fesztivál és Borünnep
2016. október 7-8-9.

Október 7.
15:00 Sorbonne Sexual
17:00 Névtelen utca
19:00 Bagossy Brothers
21:00 Irie Maffia

Október 8.
15:00 Retrouge
16:00 STIHL Timbersports (Erzsébet parkban)
17:00 Balkán Fanatik
19:00 Magashegyi Underground
21:00 Belga

Október 9.
14:00 Marching Jazz Band
16:00 Killer Diller Combo
17:00 Majtényi Kinga fotóinak árverése a Vaszary Kolos Kórház javára
18:00 Fish!
20:00 30 Y

A programváltozás jogát fenntartjuk!

Facebook: https://www.facebook.com/borhidfesztival/
Catering, Vásártér: +36 30 580 9649
Programok: +36 70 605 9493

Köszönjük a fesztivál vendégeinek!!!

Véget ért az idei Borhíd Fesztivál és Borünnep ...

Miről szól a Borhíd?

15 borrégió, közel 150 féle bor, sok-sok koncert, vásártér és az elmaradhatatlan jó hangulat - ez mind jellemzi az idei Borhíd Fesztivál és Borünnepet. A háromnapos ingyenes fesztiválra az ország több pontjáról érkeznek kiállítók, lehet majd kóstolni borokat Balatonfüredről, Etyekről, Szekszárdról, Neszmélyről és természetesen a villányi borok sem maradnak ki a sorból. A rendezvénynek idén is a Mindszenty tér, a Kossuth híd, az Erzsébet park és a Kis-Duna sétány ad otthont.